Match Center
Οι αριθμοί για το επικείμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων της Θεσσαλονίκης
Μετά από τον Τελικό των αναπτυξιακών τουρνουά οι αθλητές και οι αθλήτριες των μικρών ηλικιών μένουν στην αγωνιστική σκηνή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και για την επόμενη διοργάνωση της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Στο τετραήμερο από το Σάββατο του Λαζάρου 27 έως τη Μ. Τρίτη 30 Απριλίου θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Καλαμαριάς το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων 2023-2024.
Ιστιοπλοΐα: Πρεμιέρα στον αγώνα του Ιέρ
O Κάμερον Μαραμενίδης πραγματοποιεί την καλύτερη εμφάνιση από ελληνικής πλευράς στο μεγάλο διεθνή αγώνα του Ιέρ που είναι η τελευταία ευκαιρία πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.
Στη Ρώμη για το Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ η ελληνική ομάδα
Με στόχο να κατακτήσουν μετάλλια και διακρίσεις, συνεχίζοντας την εξαιρετική προϊστορία της Ελλάδας στον θεσμό, αναχώρησαν για τη Ρώμη οι τέσσερις πρωταθλητές του μπόουλινγκ που θα αγωνιστούν με το εθνόσημο στο 26ο Μεσογειακό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ - MBC 2024 από τις 22 έως τις 27 Απριλίου.
Στο Ρίμινι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Εφήβων οι Εθνικές ομάδες ενόργανης γυμναστικής
Τα φτερά τους για το Ρίμινι της Ιταλίας άνοιξαν οι Εθνικές ομάδες ενόργανης γυμναστικής Ανδρών - Εφήβων, που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα των κατηγοριών τους από τις 24 έως τις 28 Απριλίου, μία εβδομάδα πριν ακολουθήσει η αντίστοιχη διοργάνωση Γυναικών - Νεανίδων στο ίδιο στάδιο.
Run Greece Ναύπλιο: Ένας αγώνας για όλους!
Το Ναύπλιο είναι μια πόλη περίπου 15.000 κατοίκων και πολλών χιλιάδων τουριστών. Καθημερινά – και ιδιαίτερα τα Σαββατοκύριακα – η πόλη γεμίζει από τουρίστες Έλληνες και ξένοι που επισκέπτονται την πόλη για ολιγοήμερες διακοπές. Ο πρώτος αγώνας Run Greece στην πόλη του Ναυπλίου προσέλκυσε το ενδιαφέρον και αρκετών τουριστών που επέλεξαν να συμμετάσχουν στη διοργάνωση.
Στίβος: Οι πανελληνιονίκες στα 10.000 μέτρα
Νέους πανελληνιονίκες σε άνδρες και γυναίκες ανέδειξε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των 10.000 μέτρων που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και με ιδανικές καιρικές συνθήκες στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγίου.
Με χιλιάδες δρομείς, συμπερίληψη και πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων γράφει ιστορία ο 18ος Διεθνής Μαραθώνιος ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – bwin
Ο θεσμός που άλλαξε το δρομικό κίνημα στη Βόρεια Ελλάδα και αποτελεί σημείο αναφοράς, με πλούσια κοινωνική προσφορά, ιστορικό βάρος και ισχυρό ρόλο στην οικονομική και τουριστική ανάδειξη της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας από το 2006 μέχρι σήμερα, έρχεται για να παρασύρει 17.000 ανθρώπους σε μία γιορτή άθλησης, χαράς και υγείας για όλη την οικογένεια!
Επέμβαση στον μηνίσκο για την Παρίδη
Σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού το αντιμετωπίζει δραστικά με επέμβαση η Κωνσταντίνα Παρίδη και ήδη άρχισε την προσπάθειά της για να γυρίσει ακόμα πιο δυνατή στα τραπέζια.
Πινγκ Πονγκ: Το 2ο ΓΕΛ Πεύκης πρώτευσε στο ομαδικό του Πανελληνίου σχολικού πρωταθλήματος
Με το αγώνισμα του ομαδικού μαθητών άρχισαν χτες Τετάρτη 17/04, στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, οι Πανελλήνιοι Αγώνες επιτραπέζιας αντισφαίρισης Λυκείων για το σχολικό έτος 2023-2024.
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.