«Δωράκι» της Λίβερπουλ στον Μπενίτεθ

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 επί της Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ», όμως η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πήρε πολύτιμο 2-2 στη μάχη της παραμονής.

Η Λίβερπουλ προηγήθηκε 2-0 επί της Νιούκαστλ στο «Άνφιλντ», όμως η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ πήρε πολύτιμο 2-2 στη μάχη της παραμονής.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έπαιζε με αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών (Τσαν, Χέντερσον, Οριγκί) αλλά και χωρίς τον Σακχό, ο οποίος μένει εκτός μέχρι να ξεκαθαριστεί το θέμα με την χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Ο Ράφα Μπενίτεθ καταχειροκροτήθηκε στην επιστροφή στο γήπεδο της παλιάς του ομάδας, όμως οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν διάθεση να χαριστούν, καθώς μόλις στο 76ο δευτερόλεπτο προηγήθηκαν με ωραίο σουτ του Στάριτζ, μετά από γέμισμα του Μορένο. Ο Ισπανός σέρβιρε στο ημίωρο το 2-0 για τον Λαλάνα, ο οποίος σκόραρε με ένα όμορφο σουτ και οι γηπεδούχοι έδειχναν να πηγαίνουν για νίκη ρουτίνας.

Στο β’ μέρος όμως, οι «ρεντς» έδειξαν πάλι τα αμυντικά τους προβλήματα και οι «καρακάξες» το εκμεταλλεύτηκαν ισοφαρίζοντας με τέρματα των Σισέ και Κόλμπακ. Η Νιούκαστλ παραμένει στην ουρά αλλά εξακολουθεί να ελπίζει, ενώ ο Κλοπ ελπίζει ότι τα κενά διαστήματα στην άμυνα δεν θα στοιχίσουν στον πρώτο ημιτελικό Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Η Τσέλσι επανήλθε στις νίκες περνώντας εύκολα με 4-1 από την έδρα της Μπόρνμουθ, η οποία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή στην κατηγορία. Ο περσινός κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ Εντέν Αζάρ, έφτασε Απρίλιος για να σκοράρει πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα, σκοράροντας δύο φορές. Οι Πέδρο και Βίλιαν συμπλήρωσαν το σκοράρισμα, αληθινός πρωταγωνιστής όμως ήταν ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο οποίος «σέρβιρε» για τους συμπαίκτες του τα τρία πρώτα γκολ. Η Μπόρνμουθ μείωσε απλά προσωρινά σε 2-1 αλλά πέραν τούτου ουδέν.

Στο «Βίλα Παρκ», η Σαουθάμπτον επικράτησε με 4-2 της καταδικασμένης Άστον Βίλα και διατήρησε τις ισχνές ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Εκτός από τους «Αγίους», οι παίκτες των γηπεδούχων είχαν να αντιμετωπίσουν και τους ίδιους τους οπαδούς τους, οι οποίοι τους αποδοκίμαζαν συνεχώς για την άθλια σεζόν που έφερε τον υποβιβασμό για πρώτη φορά από το 1987. Οι «Άγιοι» το εκμεταλλεύτηκαν δεόντως και προηγήθηκαν με 2-0, πριν μειώσει λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου ο Γουέστγουντ για τους γηπεδούχους. Στο β’ ο Τάντιτς έκανε το 1-3, οι Γουέστγουντ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μείωσε και πάλι, αλλά ο Μανέ σιγούρεψε στο τέλος την δέκατη σερί ήττα των «βίλανς», οι οποίοι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την ισοφάριση του αρνητικού ρεκόρ όλων των εποχών της ομάδας του 1963 με 11 συνεχόμενες αποτυχίες…

Τα αποτελέσματα:

Σάββατο

Μάντσεστερ Σίτι – Στόουκ 4-0
(35′ Φερνάντο, 43′ πεν. Αγουέρο, 64′, 74′ Ιχεανάτσο)

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ 2-2
(2′ Στάριτζ, 30′ Λαλάνα – 49′ Σισέ, 66′ Κόλμπακ)

Μπόρνμουθ – Τσέλσι 1-4
(36′ Έλφικ – 5′ Πέδρο, 34′, 90′ Αζάρ, 71′ Βίλιαν)

Άστον Βίλα – Σαουθάμπτον 2-4
(45′, 85′ Γουέστγουντ – 15′ Λονγκ, 39′, 71′ Τάντιτς, 90′ Μανέ)

Κυριακή

Σάντερλαντ – Άρσεναλ
Λέστερ – Σουόνσι

Δευτέρα

Τότεναμ – Γουέστ Μπρόμιτς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.