Το πρώτο teaser της Typhoid Mary για το “Iron Fist” αφήνει πολλές απορίες

Μείνετε μακριά από τον Danny Rand.Ανάμεσα σε μερικές από τις μεγάλες αποκαλύψεις για το "Iron...

Μείνετε μακριά από τον Danny Rand.

Ανάμεσα σε μερικές από τις μεγάλες αποκαλύψεις για το “Iron Fist” των Marvel/Netflix, που έγιναν κατά τη διάρκεια του SDCC 2018, ήταν και αυτή για την επόμενη villain της σειράς. Η Typhoid Mary, η πληρωμένη δολοφόνος με τις πολλές προσωπικότητες, θα λάβει θέση στη σειρά, και η Alice Eve θα είναι η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει.

Πρόσφατα, μάλιστα, ένα tease “ξέφυγε” από την παραγωγή της δεύτερης σεζόν, και κυκλοφόρησε στον επίσημο λογαριασμό στο twitter, Iron Fist. Πρόκειται για ένα σκίτσο της τηλεκινητικής villain, με τη σημείωση “Μείνετε μακριά από τον Danny Rand”. Η λεζάντα, επιπλέον, τονίζει πως κάποιος “βρίσκεται σε επαγρύπνηση”, χωρίς να προσδιορίζει το ποιος και γιατί.

Screen Shot 2018-08-22 at 2.13.43 PM

Γνωρίζουμε πως, η Mary Walker υποφέρει από διαταραχή προσωπικότητας, μία ψυχολογική πάθηση που έχει αποσχίσει την προσωπικότητα της σε τρεις αντικρουόμενες ταυτότητες, οι οποίες και εναλλάσσονται. Οπότε, μπορεί κανείς να τη γνωρίσει ως Mary, την ειρηνική και ήρεμη προσωπικότητα της· ως Typhoid Mary, την περιπετειώδη, αλλά και βίαιη προσωπικότητα της· και ως Bloody Mary, αιμοδιψή, σαδίστρια και εξαιρετικά επικίνδυνη. Υπάρχει η πιθανότητα οι προσωπικότητες της να προσπαθούν να επικοινωνήσουν μέσα από αυτό το tease, και να μην περιπλέκεται άλλο πρόσωπο.

Σχετικά με τη δεύτερη σεζόν του “Iron Fist”, οι φαν του δυστυχώς θα περιμένουν λιγότερα επεισόδια. Συγκεκριμένα, η σειρά αναμένεται να επιστρέψει με μόλις 10 επεισόδια, στις 7 Σεπτεμβρίου.

Η επίσημη σύνοψη, βεβαίως, μπορεί να δώσει μερικές ελπίδες σε όσους παρακολουθούν τη σειρά, παρά την περικοπή στα επεισόδια, ενώ η αλλαγή showrunner ίσως και να φέρει αλλαγές και στην ατμόσφαιρα της σειράς.

“Η 2η σεζόν παρουσιάζει, περισσότερο, την μετατροπή του Danny, ενός χαρακτήρα σαν ψάρι έξω από το νερό, που διαγράφει την πορεία του σε έναν σκληρό κόσμο, πολεμώντας να βρει ποιος είναι. Αυτή τη σεζόν, ο Danny έχει υποσχεθεί ότι, με τον Matt Murdock να έχει φύγει, θα κάνει το παραπάνω βήμα και θα προστατεύσει την πόλη του. Αλλά μια τρομακτική αλλαγή στα γεγονότα απειλεί την ίδια την ταυτότητά του και πρέπει να κερδίσει τους κακοποιούς – αντιπάλους του, για να προστατεύσει την πόλη και τους ανθρώπους που κρατά κοντά στην καρδιά του.”


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.