Με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του Ζοζέ Μουρίνιο, μίλησε ο Ρομελού Λουκακού.

Με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του Ζοζέ Μουρίνιο, μίλησε ο Ρομελού Λουκακού. Όπως τόνισε ο Βέλγος επιθετικός, ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι «αληθινός» και δεν μπερδεύει τα συναισθήματα του, όπως πολλοί άλλοι προπονητές στην Πρέμιερ Λιγκ.
Θυμίζουμε ότι προ ημερών, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε την συντριβή από την Τότεναμ, ο Μουρίνιο απαίτησε σεβασμό από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Ο Λουκακού λέει ότι ο προπονητής του παλεύει γι΄αυτούς που αξίζουν σεβασμό:
 

«Οι άνθρωποι γνωρίζουν μόνο τη μια πλευρά του, αυτή του νικητή», δήλωσε ο Λουκάκου.
«Αλλά αυτό που μου αρέσει σ΄εκείνον είναι ότι δεν αλλοιώνει τα συναισθήματα του για να δείξει άλλο πρόσωπο. Όταν κάποιος είναι τρελός, ξέρεις ότι είναι τρελός, όταν είναι ευτυχισμένος, βλέπεις ότι είναι χαρούμενος».
Ο 25χρονος επιθετικός αναφέρει ότι ο Μουρίνιο δεν θα αποφύγει τη σύγκρουση όταν είναι δυσαρεστημένος με τον τρόπο που παίζουν οι παίκτες του και η ομάδα γενικότερα.

«Η σχέση μου με αυτόν είναι… δροσερή, με κάνει να γελάω, κάνει τους παίκτες να γελούν, είναι ένας πραγματικός οικογενειακός τύπος, αγωνίζεται για τους παίκτες του, αλλά είναι πραγματικός. Όταν δεν είσαι ευτυχισμένος, δεν χρειάζεται να δείχνεις ψευδή συναισθήματα».