Πήρε τη βίζα και καταφθάνει

Στο δρόμο για τη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος ξεπέρασε το γραφειοκρατικό πρόβλημα που τον κρατούσε στην Αφρική

Μία εβδομάδα προπονήσεων κοντεύει να κλείσει ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, χωρίς, όμως, τον Γιανίκ Μορέιρα παρόντα. Τον Ανγκολέζο νέο σέντερ της ομάδας κρατούσε στην Αφρική ένα γραφειοκρατικό πρόβλημα, το οποίο ξεπέρασε κι έτσι βρίσκεται στο δρόμο για την Ελλάδα και τον “Δικέφαλο”.
Συγκεκριμένα, όπως ο ίδιος ειδοποίησε με μήνυμά του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, εξασφάλισε βίζα για την είσοδο και την παραμονή στη χώρα μας από την Ελληνική Πρεσβεία στον Κονγκό, από όπου εξυπηρετούνται οι κάτοικοι Ανγκόλας που θέλουν να ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Έτσι, εντός εικοσιτετραώρου αναμένεται να καταφτάσει στη Θεσσαλονίκη.
Βεβαίως, πριν ενσωματωθεί στην ομάδα και αρχίσει προπονήσεις με τους υπόλοιπους, πρέπει πρώτα να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, όπως και εργομετρική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί η κατάστασή του και να γνωρίζει το τεχνικό επιτελείο πώς πρέπει να διαχειριστεί τον παίκτη.
Το μήνυμα του Μορέιρα, όπως το αναδημοσίευσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, είναι το εξής:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.