Τσιμπούλκοβα: “Άδικα μου πήρε τη θέση η Γουίλιαμς”

Η επτά φορές κάτοχος του Γουίμπλεντον, Σερίνα Γουίλιαμς, είναι το νούμερο 25 seed για το φετινό τουρνουά, παρά το γεγονός πως βρίσκεται μακριά από τις καλύτερες 32 αθλήτριες. Η 36χρονη αθλήτρια συνεχίζει την επιστροφή της στην ενεργό δράση μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού τον Σεπτέμβριο.

Η επτά φορές κάτοχος του Γουίμπλεντον, Σερίνα Γουίλιαμς, είναι το νούμερο 25 seed για το φετινό τουρνουά, παρά το γεγονός πως βρίσκεται μακριά από τις καλύτερες 32 αθλήτριες.

Η 36χρονη αθλήτρια συνεχίζει την επιστροφή της στην ενεργό δράση μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού τον Σεπτέμβριο. Η Γουίλιαμς, κάτοχος, 23 Γκραν Σλαμ, έχει παίξει μόλις 3 τουρνουά τους τελευταίους 12 μήνες και είναι το νούμερο 183 στον κόσμο. 

Η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα νούμερο 32 στον κόσμο δεν είναι τοποθετήθηκε σαν seed, λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν είναι δίκαιο. 

«Δεν θεωρώ πως είναι σωστό αυτό που γίνεται. Δεν είναι δίκαιο. Έχω προσπαθήσει όλη τη χρονιά και θα έπρεπε να βρίσκομαι στο ταμπλό. Τοποθέτησαν αυτή μπροστά από μένα και έχασα τη θέση που υποτίθεται πως είχα.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.