Ο Jim Parsons είναι ο λόγος του τέλους του “The Big Bang Theory”

Γίνεται "The Big Bang Theory" χωρίς Dr. Sheldon Cooper;Το "The Big Bang Theory" θα ρίξει αυλαία το...

Γίνεται “The Big Bang Theory” χωρίς Dr. Sheldon Cooper;

Το “The Big Bang Theory” θα ρίξει αυλαία το 2019 και ο Jim Parsons, που υποδύεται τον Dr. Sheldon Cooper, είναι ο λόγος που θα συμβεί αυτό.

Το EW ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι το CBS και η Warner Bros. TV πήραν την απόφαση να τελειώσει η σειρά μετά το πέρας της 12ης σεζόν, επειδή ο Jim Parsons ήταν έτοιμος να αποχωρήσει και “δεν μπορεί να υπάρξει η σειρά χωρίς τον Dr. Sheldon Cooper.”

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη σειρά, ο Jim Parsons σημείωσε “τέσσερις νίκες σε βραβεία Emmy, μια Χρυσή Σφαίρα (Golden Globe), δάνεισε τη φωνή του στο spin-off “Young Sheldon” και συμμετείχε σε πολλές ταινίες και παραστάσεις του Broadway.”

Ο Parsons και οι συμπρωταγωνιστές του – Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Kunal Nayyar, και Simon Helberg – αμείβονται με 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο και αν ήταν στο… χέρι του CBS, τότε το “The Big Bang Theory” θα συνέχιζε για λίγες ακόμα σεζόν.

Ωστόσο, ο Galecki, ο οποίος υποδύεται τον Dr. Leonard Hofstadter, προμήνυσε την επιλογή του Parsons να αποχωρήσει, δηλώνοντας πως, “σε αυτό το σημείο όλοι είναι καλά με την ιδέα ότι η 12η σεζόν θα είναι μια καλή στιγμή να πάμε σπίτι και να δούμε τις οικογένειές μας”.

Το WBTV, το CBS και η Chuck Lorre Productions δημοσίευσαν μια κοινή δήλωση σχετικά με την απόφαση να λήξουν το “The Big Bang Theory”, λέγοντας ότι: “θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους fans μας και στην υποστήριξη που έδωσαν στο ‘The Big Bang Theory’ κατά τη διάρκεια των 12 τελευταίων σεζόν. Εμείς, μαζί με το cast, τους σεναριογράφους και το επιτελείο, εκτιμούμε ιδιαίτερα την επιτυχία της σειράς όλα αυτά τα χρόνια και στοχεύουμε σε μια τελευταία σεζόν και σε ένα φινάλε, που θα προσφέρει στο ‘The Big Bang Theory’ ένα επικό δημιουργικό κλείσιμο”.

Το “The Big Bang Theory”, η κωμωδία με την υψηλότερη βαθμολογία αυτήν τη στιγμή και η μεγαλύτερη σε διάρκεια multi-cam σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης, σύμφωνα με το WBTV, θα βγει στον αέρα με την τελευταία της σεζόν στις 24 Σεπτεμβρίου του 2018 και θα προβάλλει το τελευταίο της επεισόδιο τον Μάιο του 2019.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.