Και επίσημα έρχεται η ολοκλήρωση του “Big Bang Theory”

Όλα ξεκίνησαν με ένα Big Bang...To "The Big Bang Theory" θα τελειώσει το 2019, σύμφωνα με την...

Όλα ξεκίνησαν με ένα Big Bang…

To “The Big Bang Theory” θα τελειώσει το 2019, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Warner Bros. TV.

Η 12η και τελευταία σεζόν θα κάνει πρεμιέρα στις 24 Σεπτεμβρίου στο CBS, με το τελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται κάποια στιγμή τον Μάιο του 2019.

H σειρά θεωρείται η κωμωδία με τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης και η μακροβιότερη σειρά στην ιστορία της τηλεόρασης, σύμφωνα με το στούντιό της, WBTV. Μέχρι να ολοκληρωθεί την άνοιξη, το “The Big Bang Theory” θα αποτελείται από 279 επεισόδια.

Σε κοινή δήλωση των WBTV, CBS και Chuck Lorre Productions ειπώθηκαν τα εξής, “Είμαστε ευγνώμονες στους fans για την στήριξή τους προς το ‘The Big Bang Theory’ κατά τη διάρκεια των 12 τελευταίων σεζόν. Εμείς, μαζί με το cast, τους σεναριογράφους και το συνεργείο, εκτιμούμε την επιτυχία της σειράς και στοχεύουμε στη δημιουργία μιας σεζόν, και ενός φινάλε, η οποία θα ολοκληρώσει με επικό τρόπο το ‘The Big Bang Theory'”.

Στο “The Big Bang Theory” πρωταγωνιστούν οι Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik και Melissa Rauch. Εκτελεστικοί παραγωγοί του είναι οι Chuck Lorre, Bill Prady, Steven Molaro και Steve Holland.

Ο Galecki είχε σχολιάσει, στις αρχές του έτους, ότι το cast και το συνεργείο ψάχνουν ένα τρόπο για να ολοκληρώσουν τη σειρά μετά την 12η σεζόν: “Σε αυτό το σημείο, όλοι είναι χαρούμενοι με τις 12 σεζόν και έχει έρθει η ώρα να πάμε σπίτι και να δούμε τις οικογένειές μας”, είχε δηλώσει.

Διαβάστε ό,τι συνέβη κατά τη διάρκεια του πάνελ της σειράς στο φετινό ComicCon, όπου ο showrunner του “The Big Bang Theory”, Steve Holland, μίλησε για το τέλος της σειράς και ο Kunal Nayyar (Dr. Rajes Koothrapalli) για τις βλέψεις του για τη συνέχεια της.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για να μαθαίνετε πρώτοι ό,τι νεώτερο συμβαίνει στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.