Το -εκτός προγράμματος- show του Ουάρντα στην κάμερα της nova (video)

Σιγά που θα ρώταγε κιόλας! Ο Αμρ Ουάρντα μπήκε με το... "έτσι θέλω" μπροστά στην κάμερα της nova, κι έδωσε (και πάλι) το δικό του show! Τι είπε για την Μπενφίκα και το δικό του γκολ, το μήνυμα του Σαλάχ αλλά και γιατί η Λίβερπουλ... γουστάρει ΠΑΟΚ!

Σιγά που θα ρώταγε κιόλας! Ο Αμρ Ουάρντα μπήκε με το… “έτσι θέλω” μπροστά στην κάμερα της nova, κι έδωσε (και πάλι) το δικό του show! Τι είπε για την Μπενφίκα και το δικό του γκολ, το μήνυμα του Σαλάχ αλλά και γιατί η Λίβερπουλ… γουστάρει ΠΑΟΚ!

“Ο Σαλάχ μου έστειλε μήνυμα, ναι! Αν περάσει ο ΠΑΟΚ, η Λίβερπουλ θα “ανέβει” γκρουπ δυναμικότητας, οπότε το θέλει κι αυτός!Αν περάσουμε στους ομίλους θα είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Εγώ, ο κόσμος, όλη η πόλη! Ο πρώτος που μου έστειλε μήνυμα μετά το ματς ήταν ο πατέρας μου. Το χάρηκε κι αυτός πολύ” ήταν όσα είπε χαρακτηριστικά ενώ σχολιάζοντας το αποτέλεσμα κόντρα στην Μπενφίκα, είπε:

«Επικρατεί μία… τρέλα μετά το ματς με την Μπενφίκα. Όλος ο κόσμος τραγουδάει το “ντιμπιντάι”. Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια στον ΠΑΟΚ.  Η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς με αυτές τις εμφανίσεις με την Βασιλεία, την Σπάρτακ και την Μπενφίκα δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Για το τι του είπε ο Λουτσέσκου πριν την αλλαγή: «Ο προπονητής μου είπε μπες και σκόραρε. Αυτό μου είπε».

Τέλος, σχετικά με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, σημείωσε: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ο Αστέρας είναι μία καλή ομάδα θα είναι δύσκολο, αλλά εμείς παίζουμε στην έδρα μας και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε. Στο μυαλό μας είναι η Τρίπολη, όχι η Μπενφίκα. Όλες οι ομάδες στην Ευρώπη, κάνουν το ίδιο. Παίζουν Τρίτη ή Τετάρτη στην Ευρώπη και μετά στο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.