Ηρθε η σειρά του Αϊτόρ Καράνκα να μιλήσει για τις αποφάσεις του άρχοντα της αναμέτρησης...

Ηρθε η σειρά του Αϊτόρ Καράνκα να μιλήσει για τις αποφάσεις του άρχοντα της αναμέτρησης. Ο βοηθός του Μουρίνιο που κοούτσαρε τη “βασίλισσα”, λόγω της τιμωρίας του Πορτογάλου, τόνισε πως όλοι στο σύλλογο είναι ικανοποιημένοι επειδή η ομάδα στάθηκε όρθια παρά τις αντιξοότητες.

“Ο Μουρίνιο ήταν έξαλλος, όπως ήμαστε όλοι στη Ρεάλ, λόγω της διαιτησίας. Οπως αποδείχτηκε ο Μουρίνιο είχε δίκιο σε όσα είπε μετά τον αγώνα του Μπερναμπέου, ότι όλα είχαν κριθεί και πως ήταν αδύνατο να περάσουμε. Δεν μέτρησε κανονικό γκολ, το οποίο θα άλλαζε τα πάντα. Δεν είδα καθαρά τη φάση, αλλά όλοι λένε πως έπρεπε να μετρήσει το γκολ. Σήμερα τελειώσαμε τον αγώνα με έντεκα παίκτες. Στα τέσσερα παιχνίδια είχαμε από μία νίκη και δύο ισοπαλίες. Αν ο Πέπε δεν είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα στο Μπερναμπέου, όλα θα ήταν διαφορετικά τώρα”. 

Αιχμές για τον τρόπο που αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα, άφησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, του οποίου τα. βέλη πέτυχαν και τον Μασεράνο. Η πρόκριση δεν χάθηκε σήμερα, αλλά στο πρώτο παιχνίδι και με τα όσα συνέβησαν εκεί πέρα. Στο Καμπ Νου απλά συνεχίστηκαν. Κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την Μπαρτσελόνα. Ο Μασεράνο δεν ήταν έτσι στην Αγγλία, εδώ φαίνεται πως έμαθε τα κόλπα της Μπαρτσελόα”, κατέληξε ο Πορτογάλος. 
η διαιτησία

Ο Τσάμπι Αλόνσο δεν γινόταν να αλλάξει ρότα. Ο Ισπανός άσος εξέφρασε την άποψη πως η διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης. “Μας αρνήθηκαν το πρώτο γκολ, το οποίο είναι και το πιο δύσκολο για να επιτευχθεί. Οποιος παρακολούθησε τον αγώνα θα είδε πως τα σφυρίγματα ήταν εναντίον μας. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, προηγηθήκαμε, αλλά δεν μας άφησε ο διαιτητής και ακύρωσε το γκολ”.