Ενόψει του αγώνα Σάλκε-ΠΑΟΚ για την φάση των play offs του UEFA Champions League θα προβληθεί την Τρίτη 20/8 από το Novasports 2 / Novasports 2 HD στις 18:45 απευθείας από το στάδιο Veltins-Arena η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, καθώς και του διεθνή ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Τζιόλη.

Ενόψει του αγώνα Σάλκε-ΠΑΟΚ για την φάση των play offs του UEFA Champions League θα προβληθεί την Τρίτη 20/8 από το Novasports 2 / Novasports 2 HD στις 18:45 απευθείας από το στάδιο Veltins-Arena η συνέντευξη τύπου του προπονητή της ομάδας του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς, καθώς και του διεθνή ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Τζιόλη.

Αμέσως μετά τη συνέντευξη θα ακολουθήσει εκπομπή με παρουσιαστή τον Άγγελο Στυλιάδη. Απεσταλμένος του καναλιού στη γερμανική πόλη θα είναι ο Κωστής Μπότσαρης.

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 15:00 ώρα Ελλάδος θα δοθεί αντίστοιχη συνέντευξη τύπου από τον προπονητή της Σάλκε Γιενς Κέλερ και τον ποδοσφαιριστή Μπενεντίκτ Ουβέδες και θα μεταδοθεί απευθείας μέσω του WEB TV του novasports.gr.