Ελπίζουν στην Τσέλσι για τον Λουκάκου

Τα επεισόδια της αγγλικής σειράς "Ο Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι" φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει ακόμα καθώς ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, είναι έτοιμος να κάνει νέο "μπάσιμο" για την απόκτηση του Βέλγου.

Τα επεισόδια της αγγλικής σειράς “Ο Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι” φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει ακόμα καθώς ο μεγαλομέτοχος των “μπλε”, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, είναι έτοιμος να κάνει νέο “μπάσιμο”.

Στην μεταγραφική περίοδο του Γενάρη υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βέλγου φορ χωρίς όμως να υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη. Για τον λόγο αυτό στις επόμενες μέρες ο πρόεδρος της Τσέλσι θέλει να ικανοποιήσει αρχικά τις απαιτήσεις που έχει ο Λουκάκου για να μετακομίσει στην Αγγλία. Μετά θα έχει επαφή με την διοίκηση της ομάδας για να μάθει λεπτομέρειες για το οικονομικό θέμα.

Στον αγώνα της Τσέλσι να φέρει τον πιτσιρικά στο Στάμφορντ Μπριτζ φαίνεται πως δεν έχει κάποιον αντίπαλο για την ώρα καθώς η Άρσεναλ ενδιαφέρεται όχι για τον Ρομέλου αλλά για τον Τζόρνταν Λουκάκου δηλαδή τον αδερφό του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.