Παίκτες του Ατρόμητου θα πρέπει να θεωρούνται ο Γιώργος Μακρής και ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Παίκτες του Ατρόμητου θα πρέπει να θεωρούνται ο Γιώργος Μακρής και ο Σωκράτης Φυτανίδης. Η ομάδα του Περιστερίου φημίζεται για τη μεθοδικότητα και την οργάνωσή της -και- στον τομέα τον μεταγραφών και με το πλάνο της νέας περιόδου να έχει οριοθετηθεί από καιρό, η αρχή της ενίσχυσης ενόψει της επόμενης σεζόν αναμένεται να γίνει με τους δύο 26χρονους άσους.

Ο Γιώργος Σπανός και ο Γιώργος Δώνης αποφάσισαν ότι οι “κυανόλευκοι” θα πορευθούν με ακόμη περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές τη νέα αγωνιστική περίοδο και στόχος τους, πέρα από την αξιοποίηση των ακαδημιών του συλλόγου, είναι να βρουν παίκτες με προσόντα και εμπειρία από τη Σούπερ Λιγκ.

Ο Μακρής, που γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου του 1984 και αγωνίζεται σαν αμυντικός μέσος, προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν (27 συμμετοχές) με την Κέρκυρα, στην οποία μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2010 από τον Πιερικό, όπου επίσης είχε ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχε 2 συμμετοχές τη σεζόν 2002/03 και στη συνέχεια έπαιξε σε Αγροτικό Αστέρα, Πιερικό, Ολυμπιακό Βόλου, ξανά Πιερικό και Κέρκυρα.

Ο Φυτανίδης, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο το απόγευμα της Τετάρτης (11/5), θεωρείται ο ιθύνων νους της άμυνας της ομάδας της Αρκαδίας τα τελευταία χρόνια και μπορεί να καλύψει με την ίδια ευκολία τόσο τη θέση του στόπερ, όσο και αυτή του δεξιού μπακ. Ο Δώνης αρέσκεται στη χρησιμοποίηση παικτών που μπορούν να αγωνίζονται σε περισσότερες από μία θέσεις της άμυνας και ο 26χρονος άσος αναμένεται να προσφέρει αρκετές λύσεις. Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου του 1984 και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τον Απόλλωνα Καλαμαρίας το 2002, ενώ το 2007 μετακινήθηκε στον Αστέρα, όπου τη φετινή σεζόν είχε 24 συμμετοχές.