Κοντά σε Βαράν η Γιουνάιντεντ

«Νικήτρια» στη μάχη που δίνουν οι Μπάγερν Μονάχου, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ για την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν φαίνεται πως είναι η τελευταία.

«Νικήτρια» στη μάχη που δίνουν οι Μπάγερν Μονάχου, Αρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ για την απόκτηση του Ραφαέλ Βαράν φαίνεται πως είναι η τελευταία σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της «Metro». Το ανερχόμενο αστέρι του Γαλλικού ποδοσφαίρου, κατάφερε την φετινή σεζόν να φτάσει τις 19 συμμετοχές με την Λανς στα 18 του μόλις χρόνια, τραβώντας πάνω του τα βλέμματα αρκετών συλλόγων.

Το «έμπειρο» μάτι του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον τον εντόπισε άμεσα και τώρα θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της ομάδας του για την επόμενη χρονιά. Στην Γαλλία αναφέρουν ότι από τις ομάδας που διεκδικούν την απόκτηση του, αυτή που έχει ξεκινήσει τις πρώτες συζητήσεις είναι η ομάδα του Μάντσεστερ. Παρ’ όλα αυτά ο ίδιος ο Βαράν εμφανίστηκε επιφυλακτικός στα δημοσιεύματα που μπλέκουν το όνομά του, « Δεν υπάρχουν υποσχέσεις από την Μάντσεστερ. Το μόνο που υπήρξε ήταν μια πρώτη επαφή κάτι που έγινε και από άλλες ομάδες.»

Ο νεαρός αμυντικός απασχόλησε και τον Ολυμπιακό τους προηγούμενους μήνες χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ουσιαστική κίνηση από τους Πειραιώτες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.