Λεπτομέρειες απομένουν σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Έρικ Λαμέλα στην Τότεναμ.

Λεπτομέρειες απομένουν σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου για την επισημοποίηση της μεταγραφής του Έρικ Λαμέλα στην Τότεναμ. Ο 21χρονος επιθετικός της Ρόμα αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στο Λονδίνο για να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που έχουν ετοιμάσει ήδη τα “σπιρούνια” σε συνεργασία με τους μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Η Τότεναμ αναμένεται να δώσει το ποσό των 35 εκατ. ευρώ στους “τζιαλορόσι”, οι οποίοι είχαν αποκτήσει τον Αργεντίνο άσο το 2011 από τη Ρίβερ Πλέιτ έναντι 17 εκατ. ευρώ. Ο Λαμέλα πέτυχε 19 γκολ σε 62 συμμετοχές με τη Ρόμα, τα 15 απ’ αυτά την προηγούμενη σεζόν.

Στη διαφαινόμενη μεταγραφή έπαιξε μεγάλο ρόλο ο αθλητικός διευθυντής της Τότεναμ, Φράνκο Μπαλντίνι, ο οποίος στο παρελθόν ήταν στη Ρόμα και… μεγαλύτερο τα τεράστια έσοδα που περιμένουν στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν” από την παραχώρηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ Μαδρίτης.