Με σύστημα 4-2-3-1 και επιθετικούς προσανατολισμούς σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ σε ένα από τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά παιχνίδια στην ιστορία του κόντρα στη Σάλκε, ο Χουμπ Στέφενς.

Με σύστημα 4-2-3-1 και επιθετικούς προσανατολισμούς σκέφτεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ σε ένα από τα σημαντικότερα Ευρωπαϊκά παιχνίδια στην ιστορία του κόντρα στη Σάλκε, ο Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται πως θα προτιμήσει τον Σπυρόπουλο για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ θέση στην αρχικά ενδεκάδα αναμένεται να πάρει και ο Σαλπιγγίδης.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χακόμπο, αριστερά στην άμυνα ο Σπυρόπουλος (φαίνεται να κερδίζει τη θέση από τον Σκόνδρα), δεξιά ο Κίτσιου και κεντρικό δίδυμο θα είναι οι Κατσουράνης και Βίτορ. Κάτσε και Τζιόλης θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, με τον Λούκας να παίζει μπροστά τους. Ο Σαλπιγγίδης θα αγωνιστεί δεξιά, ο Στοχ αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

 Από εκεί και πέρα, ο Στέφενς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λίνο, Λάζαρ και Λόρενς και στους ανέτοιμους Γκαρσία και Βούκιτς. Τέλος, ο Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον Ινίγκο Λόπεθ, κάτι που δείχνει πως ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού.