Έτοιμος να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τη Σάλκε στην Τούμπα στη ρεβάνς του 1-1 της Γερμανίας (21:45 Novasports 2).

Έτοιμος να πανηγυρίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την πρόκριση στους ομίλους του Champions League είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τη Σάλκε στην Τούμπα στη ρεβάνς του 1-1 της Γερμανίας (21:45 Novasports 2). Ο «Δικέφαλος» του Βορρά θέλει σφραγίσει το εισιτήριο της πρόκρισης και να δώσει το «παρών» στην κλήρωση της φάσης των ομίλων, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στο Μονακό. Οι «ασπρόμαυροι» θα υποδεχτούν τους Γερμανούς, χωρίς την παρουσία φιλάθλων, λόγω της τιμωρίας που τους έχει επιβάλλει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ο Χουμπ Στέφενς αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, καθώς οι Λίνο, Λάζαρ και Λόρενς δε θα δώσουν το «παρών» στην αναμέτρηση. Ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στους έντεκα που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Χακόμπο να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια και τους Κατσουράνη και Βίτορ να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Κίτσιου και Σπυρόπουλος θα είναι οι δυο μπακ, με τους Κάτσε και Τζιόλη να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών χαφ. Οι Σαλπιγγίδης, Λούκας και Στοχ θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί του ΠΑΟΚ, με τον Αθανασιάδη στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι «βασιλικοί μπλε» αναμένεται να παραταχθούν με τον Χίλντενμπραντ κάτω από τα δοκάρια και τους Χόγκλαντ, Ματίπ, Χέβεντες και Φουτς στην άμυνα. Οι Τζόουνς και Νόιστεντερ θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι, με τους Κλέμες, Ντράξλερ και Φαρφάν να αποτελούν την τριάδα των μεσοεπιθετικών. Μοναδική επιθετική αιχμή θα είναι ο Σαλάι.

Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στην επόμενη φάση ακόμα και με ισοπαλία 0-0. Σε περίπτωση ισοπαλία από 2-2 και πάνω, την πρόκριση παίρνουν οι Γερμανοί. Φυσικά, ο ΠΑΟΚ προκρίνεται και σε περίπτωση νίκη επί της Σάλκε. Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μπιόρν Κάιπερς, από την Ολλανδία με βοηθούς τους Ρέκελ και Ζέινστρα, επίσης από την χώρα της τουλίπας.