Χωρίζουν οι δρόμοι Ατρόμητου και Ανρί Καμαρά για τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr ενδιαφέρονται τρεις ελληνικές ομάδες!

Χωρίζουν οι δρόμοι του Ατρόμητου και του Ανρί Καμαρά, για τον οποίο ενδιαφέρονται τρεις ομάδες της Σούπερ Λιγκ. Οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου πρότειναν στον Σενεγαλέζο επιθετικό μια “γερή” μείωση αποδοχών, που “αγγίζει” τις 70.000 ευρώ και την οποία ο ίδιος δεν αποδέχθηκε. Ο Καμαρά, πάντως, είναι αποφασισμένος να περιμένει μέχρι το τέλος των πλέι οφ σχετικά με το μέλλον της καριέρας του κι ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του novasports.gr για την απόκτησή του ενδιαφέρονται ο Παναιτωλικός και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης, με το σύλλογο του Αγρινίου να έχει καταθέσει την καλύτερη πρόταση.

Το πλάνο της νέας σεζόν για τον Ατρόμητο περιλαμβάνει μείωση του μπάτζετ, αλλά και περισσότερους νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές. Σε αυτό το πλαίσιο, οι “κυανόλευκοι” έκαναν την προσπάθειά τους για να κρατήσουν τον Καμαρά, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν “καίγονται” για την παραμονή του. Τόσο επειδή η προσφορά του στον τομέα του σκοραρίσματος δεν ήταν η αναμενόμενη (μόλις 3 γκολ σε 28 συμμετοχές πέτυχε ο άλλοτε διεθνής άσος), αλλά και διότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει “κλείσει” τα 34 του χρόνια.