Μαϊνόλντι: «Να είμαστε ρεαλιστές»

Δύσκολη αποστολή θα έχει η Λαμποράλ Κούτσα απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Λέο Μαϊνόλντι.

Δύσκολη αποστολή θα έχει η Λαμποράλ Κούτσα απέναντι στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Λέο Μαϊνόλντι. Ο Αργεντινός παίκτης τόνισε πως η ομάδα του θέλει να είναι ανταγωνιστική στη συγκεκριμένη θέση.

Αρχικά, ο έμπειρος παίκτης τόνισε: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές όσον αφορά τις πιθανότητές μας. Όμως οφείλουμε να προσπαθήσουμε και να κάνουμε βήματα προόδου. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και ελπίζουμε αυτή να μας φέρει και τη νίκη. Ασφαλώς δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορική ομάδα και παίζει πολύ καλά. Θα αγωνιστούμε σε μια δύσκολη έδρα, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε για το καλύτερο».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Η ομάδα παραμένει ενωμένη κι αυτό είναι σημαντικό. Δουλεύουμε σκληρά, τα αποτελέσματα δεν έρχονται όπως θέλουμε, αλλά έχουμε βελτιωθεί. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη σταθερότητα στην απόδοσή μας».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του Λαμάρ Όντομ στην ισπανική ομάδα: «Κάθε μέρα που περνά θα μας βοηθά και περισσότερο. Χρειάζεται λίγο χρόνο προσαρμογής, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία για τις ικανότητές του. Ξέρουμε τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.