Θέλει Τσέλσι ο Νεϊμάρ

Την πρόταση της Τσέλσι για την απόκτησή του περιμένει ο Νεϊμάρ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Ανοιγμα προς… Λονδίνο έκανε ο Νεϊμάρ και μένει να διαπιστωθεί αν η Τσέλσι τον άκουσε! Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος θεωρείται ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα της μεταγραφικής περιόδου, δηλώνει έτοιμος για την Πρέμιερ Λιγκ, σε αντίθεση με το καλοκαίρι του 2010, όταν είχε απορρίψει κρούση των “μπλε”, καθώς ήθελε να μείνει έναν χρόνο παραπάνω στη Σάντος.

Άλλωστε, ήταν μόλις 18 ετών και σίγουρα πολύ νέος για το μεγάλο ταξίδι από τη Λατινική Αμερική στην Ευρώπη, ωστόσο οι τελευταίοι 12 μήνες αύξησαν κατακόρυφα τις εμπειρίες του. Πλέον, καλείται μονίμως στην εθνική Βραζιλίας και είναι το μεγάλο αστέρι της Σάντος, οι άνθρωποι της οποίας έχουν προσδιορίσει την “χρηματιστηριακή” αξία του στα 30 εκατ. ευρώ.

“Ήμουν πολύ χαρούμενος με το ενδιαφέρον της Τσέλσι, γιατί οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής θα ήθελε να παίξει σ΄ αυτήν την ομάδα. Ομως, εκείνη την περίοδο η σωστή απόφαση ήταν να μείνω στη Σάντος. Το όνειρό μου είναι να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Ελπίζω να κρατήσω την απόδοσή μου σε υψηλό επίπεδο, ώστε να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της Τσέλσι και να έλθει η πρόταση”, είπε ο 19χρονος επιθετικός και πρόσθεσε: “Έχω μιλήσει με τον Ραμίρες και τον Νταβίντ Λουϊς και μου είπαν ότι το Λονδίνο είναι θαυμάσιο μέρος για να ζει κανείς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.