Συνέχισε με «δύο στα δύο» η Ρόμα

Μετά το άνετο 0-2 στο Λιβόρνο, η Ρόμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Βερόνα την οποία κέρδισε με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A.

Μετά το άνετο 0-2 στο Λιβόρνο, η Ρόμα δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στη Βερόνα την οποία κέρδισε με 2-0 για τη δεύτερη αγωνιστική της Serie A.

Οι Ρωμαίοι, μάλιστα, επιβεβαίωσαν την καλή παράδοση που έχουν κόντρα στη συγκεκριμένη ομάδα, με την οποία είχαν κερδίσει τα έξι τελευταία παιχνίδια Καμπιονάτο, τα οποία κι έκαναν επτά.

Μάλιστα η Ρόμα έμεινε και κοντά στους μέσους όρους της, στα ματς με τη Βερόνα, σκοράροντας τρία τέρματα (3,16 ο μέσος όρος στα έξι προαναφερθέντα ματς). Οι γηπεδούχοι του κόουτς Γκαρσιά δεν έχουν δεχθεί έστω ένα γκολ μετά από δύο αγώνες πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2007/2008.

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι του Αντρέα Μαντορλίνι μπόρεσαν να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, όμως με τους χειρότερους οιωνούς άρχισε το δεύτερο 45λεπτο. Το αυτογκόλ του Κατσιατόρε στο 56΄ έλυσε το γόρδιο δεσμό για τη Ρόμα, η οποία έκανε το 2-0 τρία λεπτά αργότερα με τον Πιάνιτς (59΄). Μέσα σε δέκα λεπτά, μάλιστα, οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν και το τελικό σκορ με τον Λιάγιτς, που μπήκε αλλαγή, στο 66΄.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.