Τέλος ο Χάργκριβς από τη Γιουνάιτεντ

Πολλοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είχαν ξεχάσει ότι ο Οουεν Χάργκριβς ανήκει στο δυναμικό της ομάδας τους.

Πολλοί φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είχαν ξεχάσει ότι ο Οουεν Χάργκριβς ανήκει στο δυναμικό της ομάδας τους. Τους το θύμισε ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον που ανακοίνωσε την αποχώρηση του διεθνούς άσου από τους «κόκκινους διαβόλους».
 
Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί αντί 17.00.000 λιρών από την Μπάγερν Μονάχου, αλλά οι συνεχόμενοι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί σε περισσότερα από 39 ματς με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ τα τέσσερα χρόνια της παρουσίας του στο Μάντσεστερ.
 
Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας Αγγλίας τόνισε ότι δεν ήθελε να πάρει αυτή την απόφαση, αλλά το κάνει για να βρει νέα στέγη ο παίκτης και να προσπαθήσει να παίξει ποδόσφαιρο, συμπληρώνοντας ότι ο ανταγωνισμός στον αγγλικό σύλλογο είναι μεγάλος.
 
Το θέμα είναι ότι ο Χάργκριβς εξακολουθεί να μην έχει λύσει το πρόβλημα με το γόνατό του και θα είναι δύσκολο να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον σε υψηλό επίπεδο.
 
Τέσσερις εκπροσώπους θα έχει η Μαδρίτη τη νέα σεζόν στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Ετσι, μετά τις Ρεάλ, Ατλέτικο και Χετάφε και η Ράγιο Βαγεκάνο θα αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία της χώρας. Η τελευταία, νίκησε 3-0 τη Χερέθ και εξασφάλιθσε την άνοδό της δυο αγωνιστικές πριν το τέλος της περιόδου στη δεύτερη κατηγορία.
 
Η Ράγιο είναι η δεύτερη ομάδα που εξασφαλίζει την επάνοδό της στην Πριμέρα. Η πρώτη ήταν η Μπέτις που έκανε περίπατο φέτος στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.