Τέλος ο Αντσελότι από την Τσέλσι

Το παιχνίδι με την Εβερτον ήταν το τελευταίο για τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Τσέλσι.

Το παιχνίδι με την Εβερτον ήταν το τελευταίο για τον Κάρλο Αντσελότι στον πάγκο της Τσέλσι. Ο Ιταλός τεχνικός αποχαιρετά τους περσινούς πρωταθλητές Αγγλίας με ήττα, καθώς ο Ρομάν Αμπράμοβιτς πήρε την απόφαση να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Αντσελότι μετά από δύο χρόνια.

Η Τσέλσι με τον Ιταλό στον πάγκο της την περσυνή σεζόν κατέκτησε το νταμπλ, ωστόσο φέτος τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο καλά για τους Λονδρέζους. Οι “μπλε” έμειναν εκτός στόχων από νωρίς, ενώ στον Αντσελότι χρεώνεται και η μετεγγραφή του Τόρες, ο οποίος αν και στοίχησε στην Τσέλσι 45 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα κατάφερε να πετύχει μόλις ένα γκολ σε 17 συμμετοχές.

Η διοίκηση της Τσέλσι ανακοίνωσε μετά τον αγώνα με την Εβερτον την απόφαση που πάρθηκε από τις δύο πλευρές για το τέλος της συνεργασίας τους. Επίσης ευχαρίστησε τον Ιταλό για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του. 

“Η Τσέλσι επιβεβαιώνει ότι ο Κάρλο Αντσελότι κάθισε στον πάγκο της ομάδας για τελευταία φορά σήμερα. Ο ιδιοκτήτης και το διοικητικό συμβούλιο θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Κάρλο για την συνεισφορά του και τις επιτυχίες του από τον Ιούλιο του 2009, όταν και ανέλαβε τη θέση του προπονητή. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου”, ανέφερε η ανακοίνωση των “μπλε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.