“Κοιτάζει” Ντεσάμπ η Τσέλσι, αλλά…

Ο αθλητικός διευθυντής της Μαρσέιγ, Ζοσέ Ανίγκο, δεν πιστεύει πως ο Ντεσάμπ θα αφήσει τη Μασαλία για το Λονδίνο και την Τσέλσι.

Τον προπονητή που θα οδηγήσει την Τσέλσι ξανά στις επιτυχίες ψάχνει να βρει ο πρόεδρος των “μπλε”, Ρόμαν Αμπράμοβιτς μετά και τη λύση συνεργασίας με τον Κάρλο Αντσελότι. Νέο όνομα στην σχετική λίστα αποτελεί ο τεχνικός της Μαρσείγ και πρώην ποδοσφαιριστής της Τσέλσι, Ντιντιέρ Ντεσάμπ.

Στα δημοσιεύματα αυτά απάντησε ο αθλητικός διευθυντής των Γάλλων, Ζοσέ Ανίγκο, τονίζοντας πως ο Ντεσάμπ μπορεί να είναι πιθανός στόχος της Τσέλσι αλλά δεν βλέπει τον λόγο να αποχωρήσει από την Μαρσέιγ. “Εμείς θα πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Υποθέτω πως τον θέλουν. Παρ’ όλα αυτά αυτός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2012 και δεν βλέπω γιατί θα έπρεπε να φύγει. Αλλά το αν θα φύγει η όχι είναι δικιά του επιλογή. Θα προτιμούσα να μείνει καθώς έχει τη νοοτροπία του νικητή αλλά και μεγάλη ποιότητα ως προπονητής”.

Θυμίζουμε πως το τελευταίο διάστημα στην Αγγλία υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν τους Γκους Χίντινγκ, Μάρκο Βαν Μπάστεν αλλά και Χάρι Ρέντναμπ να έχουν τον πρώτο λόγο για την ανάληψη την τεχνικής ηγεσίας των περσινών πρωταθλητών.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.