Τέλος ο Μανθάνο για τη Σεβίλη

Λύθηκε η συνεργασία του Γκρεγκόριο Μανθάνο με τη Σεβίλη.

Λύθηκε η συνεργασία του Γκρεγκόριο Μανθάνο με τη Σεβίλη. Οι διοικούντες τον σύλλογο της Ανδαλουσίας ενημέρωσαν τον 54χρονο προπονητή ότι δεν πρόκειται να προχωρήσουν στην ανανέωση της συνεργασίας τους, παρά το γεγονός ότι η ομάδα κατάφερε να βρεθεί στην πρώτη πεντάδα της πριμέρα ντιβιζιόν και να εξασφαλίσει το «εισιτήριο» για το Γιουρόπα Λιγκ της νέας περιόδου.
 
 «Συναντήθηκα με τον πρόεδρο και τον αθλητικό διευθυντή, οι οποίοι μου διεμήνυσαν ότι δεν πρόκειται να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας. Τους ευχαρίστησα για όλα. Δεν μου έδωσαν κάποια εξήγηση για την απόφαση αυτή, επειδή εγώ δεν ζήτησα» είπε ο Μανθάνο.
 
 «Η ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο Ισπανίας αποκλείστηκε από δύο κορυφαίους συλλόγους, την κάτοχο του τίτλου Πόρτο και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά είναι τα δεδομένα, τα οποία, από τη στιγμή που φάνηκε να μην ικανοποιούν τους ιθύνοντες, έπρεπε να σεβαστώ. Ήρθα αθόρυβα και θέλω να φύγω το ίδιο αθόρυβα» τόνισε ο 55χρονος τεχνικός, ο οποίος τη σεζόν 2009/10 είχε οδηγήσει τη Μαγιόρκα στην κατάκτηση της πέμπτης θέσης στην πριμέρα ντιβιζιόν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.