Ο Σαλίφ Ντιαό βρέθηκε στο Περιστέρι για την έναρξη μιας ενδιαφέρουσας συνεργασίας με τον Ατρόμητο.

Ο Σαλίφ Ντιαό βρέθηκε στο Περιστέρι για την έναρξη μιας ενδιαφέρουσας συνεργασίας με τον Ατρόμητο. Ο αμυντικός της Στόουκ συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννη Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να μείνουν στις εγκαταστάσεις του Ατρόμητου και παράλληλα να δοκιμάζονται δύο νεαροί συμπατριώτες του ποδοσφαιριστές.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές θα υπάρξει γενικότερη συνεργασία, αφού ο Ντιαό επιτελεί κοινωνικό έργο στην πατρίδα του, Σενεγάλη, ως επικεφαλής του προγράμματος “SPORTCHARITY”, που απαριθμεί 5000 μέλη και σύμφωνα με το οποίο τα παιδιά που εγγράφονται σε αυτό και επιθυμούν να γίνουν ποδοσφαιριστές πρέπει απαραίτητα ή να επιστρέψουν στο σχολείο ή να συνεχίσουν τις σπουδές τους. Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μετέχουν μεγάλοι σύλλογοι της Ευρώπης, που δέχονται να δοκιμάζουν τους νέους ποδοσφαιριστές που επιλέγονται μέσα από την παραγωγική διαδικασία. Η ΠΑΕ Ατρόμητος γίνεται έτσι η πρώτη ελληνική ομάδα που ανταποκρίθηκε κι επίσημα στο πρόγραμμα “SPORTCHARITY” και σε λίγες μέρες δύο παίκτες που επιλέχθηκαν μέσα από αυτό θα έρθουν στη χώρα μας.

“Θέλω να δώσω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Ατρόμητου για την καλοσύνη τους να ανταποκριθούν σε αυτό το πρόγραμμα που έχει στόχο να αναδείξει τους νέους παίκτες της Σενεγάλης με την προϋπόθεση ότι δεν θα εγκαταλείψουν το σχολείο”, είπε στο atromitosfc.gr o Σαλίφ Ντιαό, ο οποίος ξεναγήθηκε από τον κ. Αγγελόπουλο σε όλους τους χώρους των αθλητικών εγκαταστάσεων των “κυανόλευκων” δεν έκρυψε τον θαυμασμό του για την οργάνωση της ομάδας και τις πολύ καλές παροχές που προσφέρει στους ποδοσφαιριστές της.

Ο Ντιαό παράλληλα, αναμένεται να αποκτήσει το ρόλο ενός “άτυπου” σκάουτερ του Ατρόμητου στα πρωταθλήματα της Αγγλίας και της Γαλλίας, αφού δέχθηκε να συμβουλεύει τους Περιστεριώτες στις μεταγραφικές τους “ανησυχίες”.