Θέλει να μείνει στην Αγγλία ο Αντσελότι

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, Κάρλος Αντσελότι τόνισε πως δεν βιάζεται να αναλάβει τον πάγκο κάποιας ομάδας αλλά πρόσθεσε πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Αγγλία.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι, Κάρλος Αντσελότι τόνισε πως δεν βιάζεται να αναλάβει τον πάγκο κάποιας ομάδας αλλά πρόσθεσε πως η επιθυμία του είναι να παραμείνει στην Αγγλία. Θυμίζουμε πως ο Ιταλός τεχνικός απολύθηκε από τους «Μπλέ» μετά από δυο χρόνια συνεργασίας με τους οποίους κατέκτησε το νταμπλ το 2010
 
« Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σύλλογο μέχρι τώρα. Άλλωστε έχουν περάσει λίγες μέρες από το τέλος της συνεργασίας μου με την Τσέλσι. Θέλω να μείνω στην Αγγλία αλλά δεν βιάζομαι να αναλάβω κάποια ομάδα», τόνισε στο «Sky Sports 24»
 
Για τα σχέδια που έχει ο Ιταλός τεχνικός πρόσθεσε: « Από το 1995 μέχρι σήμερα δεν είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ για πάντα δούλευα πολύ ως προπονητής. Τώρα έχω τη δυνατότητα να κάνω καινούργια πράγματα και να βιώσω νέες καταστάσεις. Για παράδειγμα σύντομα θα πάω στο Σάνκτ Πέτεμπουργκ για να συναντήσω τον Λουτσιάνο Σπαλέτι». 
 
Τις τελευταίες μέρες το όνομα του συνδέθηκε τόσο με την ομάδα της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ αλλά όσο και με αυτή της Ρόμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.