Τα σενάρια για Αγκουέρο

Ο γενικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνγκελ Μαρίν, τόνισε πως μονο η Γιουβέντους εχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για το Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο γενικός διευθυντής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μιγκέλ Άνγκελ Μαρίν, τόνισε πως ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν πρόκειται να μετακομίσει στις Ρεάλ Μαδρίτης ή Τσέλσι ενώ η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον είναι η Γιουβέντους.
 
Το μέλλον του Αργεντίνου επιθετικού φαινόταν πως θα είναι μακριά από τους «ροχιμπλάνκος» μετά και τα λεγόμενα του στην προσωπική ιστοσελίδα του στο Twitter. Δημοσιεύματα ήθελαν την «βασίλισσα» να ετοιμάζει πρόταση στην Ατλέτικο αλλά ο Μαρίν βγήκε να τα διαψεύσει μετά την συνάντηση που είχε ο ίδιος με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ.
 
«Ο Πέρεθ μου είπε πως δεν έχει καμία πρόθεση να εντάξει στο δυναμικό της ομάδα του τον Αγκουέρο και δεν αμφιβάλλω για αυτό γιατί τον πιστεύω. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση μεταξύ μας».
 
 Στη συνέχεια για το ενδιαφέρον της Γιουβέντους τόνισε πως είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον αλλά για να τον αποκτήσουν θα πρέπει να πληρώσουν την ρήτρα του.
« Η μόνη ομάδα με την οποία έχουμε μιλήσει είναι η Γιούβε. Είχαμε μια επαφή με τον Ιταλικό σύλλογο και μας έστειλαν και μια επιστολή στην οποία μας εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη μας. Το θέμα είναι όμως πως εμείς τον Αγκουέρο θα τον αφήσουμε μόνο εάν η πρόταση φτάνει τα 45 εκατ. ευρώ». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.