Ετό: “Δεν πάω πουθενά”

Με προσωπικό του γράμμα προς τους οπαδούς της Ιντερ, το κείμενο του οποίου αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των "νερατζούρι" απάντησε ο Σάμουελ Ετό στα σενάρια που τον θέλουν να εγκαταλείπει την ομάδα του Μιλάνου.

Με προσωπικό του γράμμα προς τους οπαδούς της Ιντερ, το κείμενο του οποίου αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα των “νερατζούρι” απάντησε ο Σάμουελ Ετό στα σενάρια που τον θέλουν να εγκαταλείπει την ομάδα του Μιλάνου.

“Ενιωσα μεγάλη έκπληξη το πρωί της Παρασκευής, όπως πιστεύω κι εσείς, όταν διάβασα τα δημοσιεύματα κάποιων εφημερίδων και ιδιαίτερα της “Gazzetta dello Sport”. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος, όπως ήμουν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας μου και ειδικά με εσάς, που μου έχετε δείξει μεγάλο σεβασμό και αγάπη από την πρώτη ημέρα που ήρθα στο Μιλάνο. Να μην ανησυχείτε: η μοναδική μου σκέψη είναι μόνο η νίκη, με τους συμπαίκτες μου, στον τελικό του Κυπέλλου, τρόπαιο που εάν κατακτήσουμε θα είναι το έκτο μέσα σε μία διετία και το τρίτο από το ξεκίνημα της περιόδου. Τίποτα που να έχει σχέση με το ποδόσφαιρο, ακόμα και αν με εκνευρίζει ως άνθρωπο, δεν θα με απομακρύνει από την Ιντερ”.

Την παραμονή του Καμερουνέζου προανήγγειλε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάσιμο Μοράτι, με δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο της παρουσίας του στο Λιβόρνο για την 40η επέτειο του θανάτου του Αρμάντο Πίκι, αρχηγού της μεγάλης Ιντερ της δεκαετίας του 1960. “Ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση. Δεν νομίζω ότι ούτε και ο ίδιος να θέλει να φύγει, ούτε και εμείς φυσικά” δήλωσε ο Μοράτι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.