Πολλοί… μνηστήρες για Ντεπ

Σύμφωνα με το "Le 10 Sport" είναι πολλές οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας της Γαλλίας που ενδιαφέρονται για τον επιθετικό της Οσέρ, Πολ-Ζορζ Ντεπ.

Σύμφωνα με το “Le 10 Sport” είναι πολλές οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας της Γαλλίας που ενδιαφέρονται για τον επιθετικό της Οσέρ, Πολ-Ζορζ Ντεπ.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο 21χρονος άσος έχει απασχολήσει έντονα τις Μαρσέιγ, Λιλ, Σεντ Ετιέν και Λοριάν, οι οποίες δεν αποκλείεται ακόμα και τον Ιανουάριο να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του. Ο Ντεπ δέχθηκε το καλοκαίρι δελεαστική πρόταση από το Κατάρ, αλλά προτίμησε να παραμείνει στη δεύτερη κατηγορία της χώρας για να βελτιωθεί.

Ο γεννημένος στο Καμερούν επιθετικός μπήκε στις ακαδημίες της Οσέρ το 2009 και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2010/11. Μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 38 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και έχει σημειώσει δέκα γκολ. Η “Equipe” από την πλευρά της επικαλέστηκε πρόσφατα πληροφορίες από τη διοίκηση του γαλλικού συλλόγου, οι οποίες αναφέρουν ότι ο Ντεπ θα κληθεί σύντομα να υπογράψει ανανέωση του συμβολαίου του με ρήτρα πώλησης που θα αγγίζει τα 5.000.000 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.