Την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού Μλάντεν Πέτριτς ανακοίνωσε την Τρίτη η Γουέστ Χαμ.

Την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού Μλάντεν Πέτριτς ανακοίνωσε την Τρίτη η Γουέστ Χαμ. Ο 32χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Φούλαμ, στην οποία  αγωνίστηκε τον τελευταίο χρόνο και αφού συμφώνησε σε όλα με τα «σφυριά» υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Πέτριτς, ο οποίος αναμένεται να αντικαταστήσει τον τραυματία Άντι Κάρολ στην κορυφή της επίθεσης αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Γουέστ Χαμ και δήλωσε χαρούμενος που θα συνεχίσει την καριέρα του στα «σφυριά».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στη Γουέστ Χαμ και ανυπομονώ να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα. Γνωρίζω την Πρέμιερ Λιγκ και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι εδώ γιατί είναι ένα φανταστικό πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που αποτελώ κομμάτι αυτού του συλλόγου», δήλωσε αρχικά ο Πέτριτς και συμπλήρωσε:

«Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα και είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου. Ελπίζω να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους της Γουέστ Χαμ όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον προπονητή, Σαμ Άλαρνταϊς αλλά έχω ακούσει πολλά για αυτόν. Μίλησα με τον Γκάι Ντεμέλ, τον οποίο γνωρίζω από τη θητεία μου στο Αμβούργο και είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία».