Πιθανότατα εκτός με Κάλιαρι ο Ρόσι

Χωρίς τον Τζιουσέπε Ρόσι θ΄ αντιμετωπίσει η Φιορεντίνα την Κάλιαρι, για την τρίτη αγωνιστική του Καμπιονάτο, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Χωρίς τον Τζιουσέπε Ρόσι θ΄ αντιμετωπίσει η Φιορεντίνα την Κάλιαρι, για την τρίτη αγωνιστική του Καμπιονάτο, σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.

Ο Ιταλός επιθετικός έχει αρχίσει εξαιρετικά τη σεζόν με τους «βιόλα», έχοντας σκοράρει στα δύο προηγούμενα ματς πρωταθλήματος δύο γκολ, φαντάζει, ωστόσο, εξαιρετικά απίθανο να είναι διαθέσιμος για το σύλλογο της Φλωρεντίας για το εντός έδρας ματς με την Κάλιαρι την Κυριακή (15/9).

Το πρόβλημα για την ομάδα του Βιτσέντζο Μοντέλα προέκυψε το πρωί της Τετάρτης (11/9), όταν ο 26χρονος διεθνής μετέβη στο Νοσοκομείο Καρέγκι χωρίς να έχει γίνει ακριβώς γνωστός ο τραυματισμός του. Η επίσημη Φιορεντίνα δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος.

Εκφράζονται φόβοι για υποτροπή του τραυματισμού του στο γόνατο, ο οποίος τον κράτησε έξω στο πρόσφατο παρελθόν για μεγάλο διάστημα, με το Radio Blu, πάντως, να μην μεταφέρει τόσο δυσοίωνες πληροφορίες αλλά απλώς ότι δεν θα δώσει το «παρών» ο Ρόσι απέναντι στην Κάλιαρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.