Τέλος ο Σκόουλς

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Πολ Σκόουλς.

Την αποχώρησή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο Πολ Σκόουλς. Ο παλαίμαχος πλέον παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα παραμείνει στο «Ολντ Τράφορντ» από άλλο πόστο, όπως ανακοινώθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους». Ο Σκόουλς θα αναλάβει πόστο στο τεχνικό επιτελείο του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ενώ θα υπάρξει τον Αύγουστο φιλικό προς τιμήν του στο «Ολντ Τράφορντ».

Η καριέρα του Σκόουλς ξεκίνησε το 1994 στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με της οποίας τη φανέλα είχε 676 συμμετοχές, πανηγυρίζοντας δέκα πρωταθλήματος, τρία κύπελλα, δυο Λιγκ Καπ και πέντε Σούπερ Καπ. Επίσης, πανηγύρισε δυο Champions League, ένα Διηπειρωτικό και ένα παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων. Επίσης, ήταν 66 φορές διεθνής με την εθνική Αγγλίας, σκοράροντας 14 φορές.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δήλωσε για τον Σκόουλς: «Τι να πω για τον Πολ Σκόουλς; Θα μας λείψει ένας απίστευτος παίκτης. Ο Πολ ήταν ανέκαθεν αφοσιωμένος στην ομάδα και χαίρομαι πολύ που θα είναι μέλος του προπονητικού τιμ. Πάντα αποτελούσε έμπνευση για όλους τους παίκτες και θα συνεχίσει να το κάνει από το νέο του ρόλο».

Ο Ντέιβιντ Τζιλ, εκτελεστικός διευθυντής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: «Είναι μία λυπηρή μέρα για τους φίλους της ομάδας σε όλο τον κόσμο. Όλοι ξέρουμε πως ο Πολ ήταν από τους παίκτες που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες μας και καθιερώθηκε σαν ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι πολύ σημαντικό ο σύλλογος να κρατά τους δεσμούς με αυτούς τους σπουδαίους ποδοσφαιριστές και είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Πολ θα γίνει μέλος του τεχνικού τιμ».

Τέλος, ο Σκόουλς τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων»: «Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά ειλικρινά το να παίζω ποδόσφαιρο ήταν ανέκαθεν ό,τι ήθελα να κάνω. Ήταν τιμή για μένα να έχω μία τόσο μακρά και πετυχημένη καριέρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν ήταν μία απόφαση που πήρα ελαφρά τη καρδία, αλλά αισθάνομαι πως είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσω. Ήταν προνόμιο για μένα να αποτελώ μέλος της ομάδας που κατέκτησε το 19ο πρωτάθλημα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους για τη μεγάλη στήριξή τους στη διάρκεια της καριέρας μου, τους προπονητές και τους συμπαίκτες που είχα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά πάνω από όλους τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι σπουδαίος προπονητής και από την πρώτη ημέρα που ήμουν στην ομάδα η πόρτα του ήταν πάντα ανοικτή. Είμαι βέβαιος πως υπό την καθοδήγησή του η ομάδα θα κατακτήσει κι πολλούς ακόμη τίτλους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.