Τέλος ο Όντομ από τη Λαμποράλ Κούτσα

Παρελθόν από τη Λαμποράλ Κούτσα αποτελεί ο Λαμάρ Όντομ, μετά τον τραυματισμό του στη μέση, όπου θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Παρελθόν από τη Λαμποράλ Κούτσα αποτελεί ο Λαμάρ Όντομ, μετά τον τραυματισμό του στη μέση, όπου θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες. Ο 34χρονος άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ πάσχει από οσφυϊκή ριζοπάθεια και θα ακολουθήσει αποθεραπεία για περίπου δύο μήνες.

Έτσι οι Βάσκοι έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Αμερικανό άσο και αφού τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στον σύλλογο το διάστημα που ήταν στη Βιτόρια, άφησαν ανοικτό το παράθυρο επιστροφής του στην ομάδα ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του τους επόμενους μήνες.

«Η συνεργασία με τον παίκτη ολοκληρώνεται και ο Αμερικανός φόργουορντ θα ακολουθήσει θεραπεία στις ΗΠΑ. Ο Λαμάρ Όντομ αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ομάδα όταν ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Η Λαμποράλ Κούτσα θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την παρουσία του στο διάστημα που ήταν στη Βιτόρια και διατηρεί ανοικτό το παράθυρο συνεργασίας ανάλογα με την πορεία της αποθεραπείας του τους επόμενους μήνες», αναφέρει η ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας.

Ο Λαμάρ Όντομ στο διάστημα παραμονής του στη Βιτόρια πρόλαβε να παίξει σε μόλις δύο ματς με τη Λαμποράλ Κούτσα έχοντας σε συνολικά 22 λεπτά συμμετοχής 2 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.