Τάσεις φυγής ο Λούτσο

Ο Λούτσο Γκονζάλες θέλει να φύγει από τη Μαρσέιγ, αλλά έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013.

Να αποχωρήσει από την ομάδα της Μαρσέιγ επιθυμεί ο Αργεντίνος άσος, Λούτσο Γκονζάλες, μετά από δυο χρόνια παρουσίας του στην Γαλλία. Ο 30άχρονος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τους “μπλε” μέχρι το 2013 αλλά η επιθυμία του είναι να φύγει από την Μαρσέιγ το προσεχές καλοκαίρι και αυτό αναμένεται να το συζητήσει με τον πρόεδρος της ομάδας, Ζαν-Κλοντ Ντασιέρ.

Ο σύλλογος παρουσιάζεται ανένδοτος στην υπόθεση αυτή τονίζοντας πως αν ο παίκτης θέλει να φύγει, αυτό θα γίνει μόνο με ένα ποσό γύρω στα 13 εκατ. ευρώ. “Ο Λούτσο, έχει συμβόλαιο μέχρι το 2013 και πρέπει να βρει μια λύση μέχρι το τέλος του Ιουνίου. Τότε όλες οι πόρτες θα έχουν κλείσει”, εξήγησε ο Ντασιέρ.

Όταν το 2009 μετακόμισε από την Πόρτο στην Μαρσέιγ, ο έμπειρος μέσος κατάφερε στην πρώτη του κιόλας σεζόν να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα της Ligue 1 ενώ στο διάστημα που έμεινε στην ομάδα του Ντιντιέρ Ντεσάμπ είχε 66 συμμετοχές και 13 γκολ. Αν τελικά ο Γκονζάλες αποχωρίσει από την ομάδα, τότε η διοίκηση της Μαρσέιγ θα κινηθεί για την απόκτηση του Μόργκαν Αμαλφιντάνο της Λοριάν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.