Προβληματισμός στην Λιλ

Το χειρότερο σενάριο για την ομάδα της Λιλ θα ήταν να πουληθούν τόσο ο Έντεν Χαζάρντ όσο και ο Ζερβίνιο

Το χειρότερο σενάριο για την ομάδα της Λιλ θα ήταν να πουληθούν τόσο ο Έντεν Χαζάρντ όσο και ο Ζερβίνιο το προσεχές καλοκαίρι. Τα δυο «αστέρια» των «κόκκινων» βοήθησαν κατά πολύ την ομάδα τους κατακτήσει τον τίτλο της  Ligue 1 και πολλές ομάδες της Ευρώπης ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται οι Λίβερπουλ, Άρσεναλ και Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν να τους αποκτήσουν.
 
Το σενάριο αυτό δεν θα άρεσε καθόλου στον τεχνικό της Λιλ, Ρούντι Γκαρθία που θέλει αν όχι και οι δυο τότε τουλάχιστον ο ένας να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν.
 
«Για να είμαι ειλικρινής θέλω να τους κρατήσω και τους δυο. Με αυτούς υγιείς και με μια καλή παρουσία μπορούμε να αποτελέσουμε μια ευχάριστη έκπληξη στην Ευρώπη. Ο Χαζάρντ θα πρέπει να μείνει γιατί έτσι θα βελτιωθεί και θα μάθει περισσότερα. Το καλύτερο θα ήταν το ίδιο να κάνει και ο Ζερβίνιο που γιατί έχει συμβόλαιο μόνο για ένα χρόνο ακόμα. Το καλό είναι ότι ο πρόεδρος έχει την ίδια άποψη με μένα και θέλει να τους κρατήσουμε και τους δυο. Θα μπορούσαμε να αφήσουμε μόνο τον έναν αλλά όχι και τους δυο . Θα ήταν ένας εφιάλτης για όλους μας», τόνισε ο Γκαρθία στην «Skysports». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.