Απομακρύνεται η Ευρώπη για τη Μαρσέιγ

Πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχασε η Μαρσέιγ που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρεν για την 30ή αγωνιστική της Λιγκ 1.

Πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» για την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχασε η Μαρσέιγ που γνώρισε εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη Ρεν για την 30ή αγωνιστική της Λιγκ 1. Η Ολιμπίκ έκλεισε 4 αγωνιστικές χωρίς νίκη, μια αρνητική επίδοση που προφανώς θα της κοστίσει στην επίτευξη του στόχου της.

Ο Ντουκουρέ στο 76′ σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα από ασίστ του Νέλσον Ολιβέιρα, χαρίζοντας στη Ρεν το πρώτο της «τρίποντο» μετά από τρεις διαδοχικές ήττες και μια βαθιά ανάσα στην προσπάθεια για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μαρσέιγ (4-3-3, Ανιγκό): Μανταντά – Φανί, Ν’ Κουλού, Λούκας Μέντες, Μορέλ – Ρομάο, Σεϊρού (75′ Ιμπουλά), Α. Αγιού (81′ Καλιφά) – Βαλμπουενά, Τοβέν (69′ Παγέτ), Ζινιάκ

Ρεν (4-2-3-1, Μοντανιέ): Κοστίλ – Ντανζέ, Κάνα Μπιγίκ, Αρμάντ, Μ’ Μπενγκέ – Μακούν (78′ Μπακαγιόκο), Κόνραντσεν – Γκροσίτσκι (70′ Πιτρόιπα), Ντουκουρέ, Αλεσαντρινί (90’+2′ Έμερσον) – Νέλσον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.