Οι Τούρκοι θα πάνε στη FIFA την Τσέλσι

Προειδοποίηση στην Τσέλσι έστειλε η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, για την αντικανονική προσπάθεια προσέγγισης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκούους Χίντινκ.

Προειδοποίηση στην Τσέλσι έστειλε η τουρκική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, για την αντικανονική προσπάθεια προσέγγισης του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκούους Χίντινκ. Ο Ολλανδός προπονητής, ο οποίος εκτέλεσε χρέη προσωρινού τεχνικού στον πάγκο των Λονδρέζων το 2009, παραμένει το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι. Ωστόσο, ο “ισχυρός άνδρας” της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου της γειτονικής χώρας, Μαχμούτ Οζγκενέρ, τόνισε ότι “παρακολουθούμε την υπόθεση με κάθε λεπτομέρεια”. Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Hurriyet” κατηγόρησε την Τσέλσι “…έχει παρελθόν να υπογράφει με παίκτες που έχουν συμβόλαιο με άλλες ομάδες κι αν συμβεί ξανά το ίδιο, θα φτιάξουμε αμέσως έναν φάκελο με τις πληρωμές που κάναμε στον κ. Χίντινκ και θα πάμε στην FIFA”.

Κατέληξε, λέγοντας: “Μετά το παιχνίδι με το Βέλγιο πήγα στ΄ αποδυτήρια και ρώτησα τον κ. Χίντινκ τι πρόκειται να κάνει. Η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη: ‘Θα πάω να δώ το παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Τουρκίας και μετά στη Νότια Κορέα για ένα αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα’. Μετά από αυτό, όμως, έμαθα ότι είπε διαφορετικά πράγματα στους παίκτες. Έπρεπε να μου πει αυτά που είπε στους ποδοσφαιριστές. Κανείς δεν μπορεί να έρχεται στην Τουρκία και να φεύγει όποτε θέλει…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.