Πιστός στον Λουίς Ενρίκε

Την επιθυμία του να ακολουθήσει τον Λουίς Ενρίκε στη Ρόμα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του εξέφρασε ο μέχρι πρότινος παίκτης του στην Μπαρτσελόνα Β Τζόναθαν Σοριάνο.

Την επιθυμία του να ακολουθήσει τον Λουίς Ενρίκε στη Ρόμα όπου θα συνεχίσει την καριέρα του εξέφρασε ο μέχρι πρότινος παίκτης του στην Μπαρτσελόνα Β Τζόναθαν Σοριάνο.
 
Ο Ενρίκε αντικατέστησε τον Βιτσέντσο Μοντέλα στην τεχνική ηγεσία των «τζαλορόσι» και έχει ήδη αφήσει να εννοηθεί ότι ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές του στην Μπαρτσελόνα Β ενδέχεται να τον ακολουθήσουν στην Ιταλία.
 
Ερωτηθείς από την «Gazzetta delloSport», για το αν θα πήγαινε στη Ρόμα, ο 24χρονος άσος απάντησε ανεπιφύλακτα: «Φυσικά. Θα πήγαινα λόγω του παρελθόντος, αλλά και για το μέλλον, για όλα αυτά που πετύχαμε τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω της ομάδας στην οποία πήγε, αλλά και για την προσωπικότητά του. Εχει χαρακτήρα και το έδειξε στην Μπαρτσελόνα. Διαθέτει ξεκάθαρες ιδέες και σπουδαία φιλοσοφία σχετικά με το ποδόσφαιρο, που είναι και το μεγάλο πάθος του. Θα αποδείξει και στη Ρόμα ότι μπορεί να αναμετρηθεί με τους καλύτερους», κατέληξε ο Σοριάνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.