Τζέραρντ: «Στόχος η τετράδα»

Είναι τεράστια η επιρροή που ασκεί ο Στίβεν Τζέραρντ στους οπαδούς της Λίβερπουλ...

Είναι τεράστια η επιρροή που ασκεί ο Στίβεν Τζέραρντ στους οπαδούς της Λίβερπουλ. Αλλωστε, εκτός από αρχηγός της ομάδας, είναι και ένας από αυτούς, όπως έχει αποδείξει στο παρελθόν. Φρόντισε, λοιπόν, να χαμηλώσει τον πήχη των απαιτήσεων, που για πολλούς έφταναν έως την κατάκτηση του τίτλου, λόγω της παρουσίας του Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο και της έντονης μεταγραφικής δραστηριότητας.

Η Λίβερπουλ κατέκτησε την 7η θέση το 2010 και την 6η το 2011 και ο 30χρονος σούπερ σταρ κρίνει ότι πρώτος στόχος πρέπει να είναι η τετράδα και η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ. «Δεν θα ήθελα τίποτα παραπάνω, από την κατάκτηση τίτλων την επόμενη σεζόν, όμως δεν πρέπει να δημιουργήσουμε ελπίδες που δεν είναι σίγουρο ότι θα πραγματωθούν. Η συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι η βασική επιδίωξη. Αυτό πιστεύω ότι ισχύει για όλες τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Είναι πολύ σημαντικό τόσο για οικονομικούς λόγους. όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Τα προηγούμενα χρόνια ζήσαμε μερικές φανταστικές βραδιές στο Ανφιλντ και θέλουμε να τις ξαναζήσουμε».

Οσο για τον αποκατάσταση του προβλήματός του στους προσαγωγούς, είπε: «Θα είμαι έτοιμος από ιατρικής πλευράς όταν ξεκινήσει η προετοιμασία, στις 4-5 Ιουλίου. Μετά θα έχω στη διάθεσή μου έξι εβδομάδες για να ανακτήσω τη φυσική μου κατάσταση, άρα ελπίζω ότι θα είμαι έτοιμος όταν αρχίσει το πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.