Η “θυσία” του Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στην "Marca" υποστήριξε ότι θα έδινε τα μισά από τα 54 γκολ που σημείωσε φέτος για να έπαιρνε η Ρεάλ τον τίτλο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε συνέντευξή του στην  “Marca” υποστήριξε ότι θα έδινε τα μισά από τα 54 γκολ που σημείωσε φέτος για να έπαιρνε η Ρεάλ τον τίτλο. Ο Πορτογάλος μίλησε για τον Μουρίνιο, τα σχέδια του για το μέλλον και φυσικά για την σύγκρισή του με τον Λιονέλ Μέσι. Αναλυτικά ο Ρονάλντο είπε:

Για το ενδεχόμενο να φύγει από τη “βασίλισσα”:
«Δεν ψάχνω να φύγω από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Εδώ είμαι πολύ ευτυχισμένος. Είμαι μια χαρά. Ίσως αν μου διπλασίαζαν τα λεφτά που έχω στο λογαριασμό μου, αλλά για μένα είναι πιο σημαντική η αντιμετώπιση που έχω από τους ανθρώπους εδώ. Αν σήμερα ερχόταν ο πρόεδρος και που έλεγε να υπογράψω για δέκα χρόνια, θα το έκανα. Ωστόσο δεν ξέρω ειλικρινά τι μπορεί να συμβεί αύριο».

Για την κατάκτηση του Copa del Rey:
«Είχα τη δυνατότητα να κατακτήσουμε περισσότερα, αλλά δεν έγινε και δεν χρειάζεται να πω για τους διαιτητές. Ξέρετε καλύτερα από μένα ότι έγιναν πολλά πράγματα στο πρωτάθλημα και το Champions League, αλλά δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτά. Δεν μπορούμε να θρηνούμε για πολύ ακόμα. Δεν μου έχει γίνει εμμονή, αλλά επιθυμία να κατακτήσουμε περισσότερους τίτλους. Δεν γίνεται να ζούμε με εμμονές, δεν μας κάνει καλό. Αν έχεις έναν καλό προπονητή και καλούς παίκτες, αργά ή γρήγορα, θα έρθουν όλα».

Για τον Ζοσέ Μουρίνιο:
«Ο “Μου” είναι το νούμερο ένα, ξέρει ποιο είναι το καλύτερο για την ομάδα ώστε να κερδίζει και σίγουρα θα τα πάει καλύτερα στη δεύτερη σεζόν του στη Μαδρίτη, όπως συνέβη και με μένα».

Για τα 54 γκολ που πέτυχε φέτος:
«Θα προτιμούσα να είχα σκοράρει τα μισά από αυτά και να κατακτούσαμε το πρωτάθλημα ή το Champions League, αλλά είναι η αλήθεια ότι ένιωθα πολύ άνετα φέτος, ίσως ήταν η καλύτερή χρονιά μου. Θα έβαζα 8 ή 9 στην επίδοσή μου αυτή».

Για την Μπαρτσελόνα:
«Όπως νίκησε η Μπαρτσελόνα φέτος, ήταν δίκαια νικήτρια του πρωταθλήματος και του Champions League. Έπαιξαν καλύτερα και δεν κέρδισαν κατά τύχη. Καμία ομάδα δεν είναι ανίκητη. Η Μπάρτσα έχει μια σπουδαία ομάδα, έναν καλό προπονητή, αλλά εμείς, όπως αποδείξαμε και στο Κύπελλο, θα την ξεπεράσουμε και στις άλλες διοργανώσεις. Θέλουμε να κερδίσουμε και τα δύσκολα πράγματα προσφέρουν διαφορετική ευχαρίστηση».

Για τη σύγκρισή του με τον Μέσι:
«Ο Λέο είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Μου αρέσει πολύ, αλλά δεν συναγωνίζομαι μαζί του. Συναγωνίζομαι με τον εαυτό μου και με άλλες ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.