Η πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό.

Η πρώτη προπόνηση του Ατρόμητου είναι προγραμματισμένη για τις 29 Ιουνίου μαζί με τον καθιερωμένο αγιασμό. Μέχρι τότε, οι “κυανόλευκοι”, που έχουν αποκτήσει ήδη τέσσερις ποδοσφαιριστές (τους Μακρή, Φυτανίδη, Ράντμαν και Μπέλιτς), θέλουν να έχουν κλείσει ακόμη κάποιες “τρύπες” στο ρόστερ τους.
 
Με δεδομένο ότι η πιο ηχηρή μεταγραφή αναμένεται να είναι αυτή του επιθετικού, η οποία θα καθυστερήσει σχετικά, καθώς συνδέεται και με τις παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών, οι νέοι παίκτες που ενδέχεται να προλάβουν την “πρώτη” της ομάδας του Περιστερίου ίσως είναι ο στόπερ και ο αριστερός μπακ. Σε αυτές τις θέσεις υπάρχουν τα κενά, αυτές αποτελούν και προτεραιότητα, με την ελπίδα και τη διάθεση να επισημοποιηθεί κάτι μέχρι την επόμενη εβδομάδα.
 
Το σίγουρο είναι ότι και σε αυτή την περίπτωση, στον Ατρόμητο δεν θα ξεφύγουν από τη φιλοσοφία τους. Ο Γιώργος Σπανός και ο Γιώργος Δώνης έχουν συμφωνήσει ότι η ομάδα τη νέα σεζόν θα πορευθεί με νέους παίκτες και θα αποφύγει τα “μεγάλα” συμβόλαια. Παράλληλα και όσον αφορά τουλάχιστον στη θέση του αριστερού μπακ, ο παίκτης που θα αποκτηθεί αναμένεται να είναι είτε ελεύθερος, είτε να μπορεί να αποδεσμευτεί από την ομάδα του χωρίς αυτή να έχει οικονομικές απαιτήσεις.