Βίλας Μποας: «Δεν εξαρτάται μόνο από μένα»

Ο νέος τεχνικός της Τσέλσι και το πρόσωπο των ημερών, Αντρέ Βίλας Μπόας, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο νέος τεχνικός της Τσέλσι και το πρόσωπο των ημερών, Αντρέ Βίλας Μπόας, με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι της Τσέλσι, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια αλλά τόνισε πως η επιτυχία δεν εξαρτάται μόνο από έναν άνθρωπο.
 
Η συνάντηση του Πορτογάλου τεχνικού το πρωί της Τετάρτης είχε αίσιο τέλος και οι δυο πλευρές συμφώνησαν για τα επόμενα τρια χρόνια με την Τσέλσι να καλύπτει παράλληλα τη ρήτρα των 15 εκατ. ευρώ στην Πόρτο.
 
«Μην περιμένετε τα πάντα μόνο από ένα άτομο. Αυτό που μπορείτε να προσδοκάτε από εμάς, είναι ότι όλοι θα συνεργαστούμε για να φτιάξουμε ένα δυναμικό σύνολο το οποίο θα έχει πολύ καλή σχέση με του φίλους της ομάδας. Να είσται σίγουροι πως θα υπάρχει πάντα κάποιο κίνητρο από εμάς. Ενώ για τη δική μου έλευση στην Τσέλσι είναι αποκλειστική επιτυχία της διοίκησης».
 
Ενώ για την πρόκληση αυτή σχολίασε: «Ας δούμε τι κατάφερε η Τσέλσι τα τελευταία έξι χρόνια και τι μπορούμε να κατακτήσουμε στα επόμενα έξι. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ο στόχος μας είναι να νικάμε συνέχεια. Είμαι ένας άνθρωπος που πεινάει για τίτλους και επιτυχίες και να ξέρετε ότι θα παραμείνω έτσι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.