Προς Λάτσιο ο Κονέ

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Παναγιώτη Κονέ στη Λάτσιο.

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Παναγιώτη Κονέ στη Λάτσιο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση των «λατσιάλι» και τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να πέσουν οι υπογραφές στα νέα συμβόλαια των δυο πλευρών.

Η διοίκηση της Λάτσιο ολοκλήρωσε την παραχώρηση του Λιχστάινερ στη Γιουβέντους και κατάφερε να εξοικονομήσει τα χρήματα που χρειάζονταν για την απόκτηση του Κονέ. Η Μπρέσια ήρθε σε συμφωνία με τους Ρωμαίου για την παραχώρηση του παίκτη, ο οποίος δε θέλει να αγωνιστεί στη Serie B της Ιταλίας.

Ο Τζίνο Κοριόνι, πρόεδρος της Μπρέσια, επιβεβαίωσε την συμφωνία με τον ομόλογό του στη Λάτσιο, Κλαούντιο Λοτίτο για την παραχώρηση του παίκτη. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Είναι ένας παίκτης που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, όμως έχουμε ήδη φτάσει σε συμφωνία με τον πρόεδρο της Λάτσιο Κλαούντιο Λοτίτο. Πολλά εξαρτώνται από την πώληση του Στέφαν Λιχστάινερ από τη Λάτσιο στη Γιουβέντους και περιμένουμε την απάντηση του Λοτίτο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι το καθοριστικό τηλεφώνημα θα γίνει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.