Δυσκολεύτηκε αλλά νίκησε η Μίλαν

Η Μίλαν δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Λουίτζι Φεράρις» καθώς επικράτησε 2-1.

Η Μίλαν δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Λουίτζι Φεράρις» καθώς επικράτησε 2-1.

Η ομάδα του Κλάρενς Ζέεντορφ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Τααράμπ, με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή και αυτό ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι «ροσονέρι» πίεσαν και κατάφεραν να φτάσουν και σε δεύτερο γκολ στο 56ο λεπτό με τον Χόντα, έπειτα από ασίστ του πρώτου σκόρερ.

Στη συνέχεια, η Τζένοα, που είχε στη βασική της σύνθεση τον Γιάννη Φετφατζίδη έως το 82ο λεπτό ανέβασε στροφές και κατάφερε να σκοράρει στο 73ο λεπτό με τον Μόττα, τον οποίο ευνόησε η τύχη αφού το σουτ του αρχικά προσέκρουσε στο δοκάρι και στη συνέχεια στα πόδια του Αμπιάτι για να καταλήξει στα δίχτυα.

Έτσι, η Μίλαν έφτασε τους 45 βαθμούς πιάνοντας την Τορίνο στη δέκατη θέση της βαθμολογίας ενώ η Τζένοα παρέμεινε στη 13η θέση του πίνακα με 39 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.