Παίρνει Νασρί ο Σερ Αλεξ(;)

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι σίγουρος πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρει να φέρει στην ομάδα του τον Σαμίρ Νασρί της Άρσεναλ.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι σίγουρος πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα καταφέρει να φέρει στην ομάδα του τον Σαμίρ Νασρί της Άρσεναλ. Οι «κόκκινοι» ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν τον αντικαταστάτη του Πόουλ Σκόουλς και για αυτό ετοιμάζουν πρόταση για τον Γάλλο άσο. Επίσης επιθυμούν η υπόθεση αυτή να έχει κλείσει μέχρι την επόμενη Κυριακή.
 
Από την άλλη, οι «κανονιέρηδες» σε μια ενδεχόμενη πρόταση ύψους 20 εκατ. λιρών δεν θα έλεγαν «όχι» καθώς το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον επόμενο χρόνο και δεν θέλουν να τον χάσουν ως ελεύθερη μεταγραφή κάτι που σημαίνει και απώλεια χρημάτων από μια πιθανή του μετέπειτα μεταγραφή.
 
Ο Νασρί είναι 24 ετών και την περίοδο 2004-08 αγωνίστηκε στην Μαρσέιγ με την οποία είχε 11 γκολ σε 121 εμφανίσεις. Αργότερα μετακόμισε στην Αγγλία και την Άρσεναλ με την οποία μετράει 18 γκολ σε 85 αγώνες. Με το εθνόσημο στο στήθος από το 2007 μέχρι και σήμερα έχει 22 εμφανίσεις και δυο τέρματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.