Βίλας Μπόας: «Μένει αρχηγός ο Τέρι»

Την πρόθεσή του να διατηρήσει τον Τζον Τέρι στην αρχηγία της Τσέλσι εξέφρασε ο νέος τεχνικός της ομάδας Αντρέ Βίλας Μπόας.

Την πρόθεσή του να διατηρήσει τον Τζον Τέρι στην αρχηγία της Τσέλσι εξέφρασε ο νέος τεχνικός της ομάδας Αντρέ Βίλας Μπόας. Ο κεντρικός αμυντικός των «μπλε» βρίσκεται στη θέση αυτή από το 2004 όταν προπονητής της ομάδας ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο.
 
«Ο Τζον είναι ο αρχηγός  αυτής της ομάδας και θα συνεχίσει να είναι, όσο μπορεί να προσφέρει το 100% των δυνατοτήτων του, όπως έκανε και τα προηγούμενα έξι χρόνια», σχολίασε ο Πορτογάλος τεχνικός σε δηλώσεις του στη «Sun».
 
«Η πορεία του ως αρχηγού υπήρξε επιτυχημένη και αντικατοπτρίζει την επιτυχημένη ιστορία αυτού του συλλόγου την τελευταία επταετία. Ξέρω ότι οι περισσότεροι παίκτες τον θεωρούν ηγέτη και παίκτη που τους δίνει κίνητρο, οπότε, όταν ο Τζον είναι στην ενδεκάδα, αυτός θα είναι ο αρχηγός», συμπλήρωσε.
 
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εξωαγωνιστική  συμπεριφορά των παικτών της Τσέλσι. «Θέλουμε να είναι επιτυχημένοι και ως άνθρωποι, ως πρότυπα για την κοινωνία. Αν το κάνουν αυτό, θα έχουν επιτυχία και ως παίκτες. Αν η ομάδα έχει και άλλους ηγέτες, θα γίνουν και εκείνοι αρχηγοί, όπως ο Λάμπαρντ και ο Ντρογκμπά, που έχουν αναλάβει αυτό το ρόλο σε διαφορετικά ματς. Στην ομάδα μας υπάρχουν πολλοί ηγέτες», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.