Την πρόθεσή του να αποδείξει την αξία του με τη φανέλα της Γιουβέντους, εξέφρασε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα.

Την πρόθεσή του να αποδείξει την αξία του με τη φανέλα της Γιουβέντους, για να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι άνθρωποί της στο πρόσωπό του, εξέφρασε ο Φάμπιο Κουαλιαρέλα.
 
Οι «μπιανκονέρι» κράτησαν τον 28χρονο άσο στο Τορίνο με κανονική μεταγραφή έπειτα από έναν χρόνο δανεισμού από τη Νάπολι και παρά το γεγονός ότι έμεινε εκτός δράσης όλο το δεύτερο μισό της σεζόν λόγω τραυματισμού στο γόνατο.
 
«Αυτό για μένα είναι δείγμα σεβασμού. Δεν ήταν εύκολο να πάρουν αυτή την απόφαση, από τη στιγμή που είχα αγωνιστεί μόνο έξι μήνες. Ο σύλλογος όμως πιστεύει σε μένα και αυτό μου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Θέλω λοιπόν να τους ανταμείψω για την εμπιστοσύνη τους», δήλωσε ο Κουαλιαρέλα στο κανάλι της Γιουβέντους.
 
«Ανυπομονώ να ξεκινήσω και πάλι προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου και να επιστρέψω στις κανονικές μου συνήθειες, σε όλα όσα έκανα πριν τον τραυματισμό μου στις 6 Ιανουαρίου. Ελπίζω ότι θα είναι σπουδαία σεζόν η επόμενη και για μένα και για την ομάδα. Θέλω να πετύχω πολλά γκολ, ειδικά στο νέο στάδιο», κατέληξε.