Παίκτης του Ατρομήτου και επίσημα είναι από την Πέμπτη ο Πίτου Γκαρσία.

Παίκτης του Ατρομήτου και επίσημα είναι από την Πέμπτη ο Πίτου Γκαρσία. Με τον Αργεντινό είχε επέλθει συμφωνία από χθες, ωστόσο, η μεταγραφή του ανακοινώθηκε ένα 24ωρο αργότερα. “Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Πίτου Γκαρσία. Ο Αργεντινός μέσος έφθασε σήμερα το μεσημέρι στην Ελλάδα και μετέβη αμέσως στα γραφεία της ΠΑΕ.

Εκεί τον υποδέχθηκε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Γιάννης Αγγελόπουλος παρουσία του οποίου υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών επισφραγίζοντας την προφορική συμφωνία που είχε επιτευχθεί”, αναφέρει το κείμενο που έδωσε στη δημοσιότητα η αθηναϊκή ομάδα. Ο πρώην παίκτης του Αρη και του Ηρακλή θα υποβληθεί αύριο στις καθιερωμένες ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις, ενώ το απόγευμα θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Γιώργο Δώνη και τους νέους συμπαίκτες του. Ο Γκαρσία θα φοράει την φανέλα με το νούμερο “26”.

Στο αθλητικό κέντρο της ομάδας διεξήχθη η σημερινή προπόνηση, χωρίς τον Σαρλ Ιτάνζ που έχει πάρει άδεια λόγω των υποχρεώσεων του με την εθνική Καμερούν και του γάμου του στις 26 Ιουνίου.

Από εκεί και πέρα σε ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν οι έξι παίκτες της ομάδας κάτων των 20 ετών που θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία στο Καρπενήσι. Πρόκειται για τους Παναγιώτη Μπιλίτση, Νίκο Συμεωνίδη, Τάσο Καντούτση, Νώντα Λημνιό, Δημήτρη Πολυχρόνη και Χάρη Ραχιώτη.