Η αποχώρηση του Μασάμπα Σαμπού αναγκάζει τον Ατρόμητο να... τρέξει για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Η αποχώρηση του Μασάμπα Σαμπού αναγκάζει τον Ατρόμητο να… τρέξει για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής. Ο Σενεγαλέζος στόπερ ζήτησε μέσω του μάνατζέρ του από τους ανθρώπους των “κυανόλευκων” να τον αφήσουν να επιστρέψει στη Γαλλία. Η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα και θα παραχωρηθεί είτε με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, είτε με κανονική μεταγραφή.

Έτσι, εκεί που στο Περιστέρι έψαχναν για έναν κεντρικό αμυντικό, τώρα το πιο πιθανό είναι να κινηθούν για την απόκτηση δύο. Οι μόνοι… γνήσιοι στόπερ που υπάρχουν είναι ο Φυτανίδης και ο νεαρός Γρομητσάρης, ενώ ο Γιώργος Δώνης θέλει να δουλέψει πολύ φέτος στον αμυντικό τομέα και να ξεκινήσει το χτίσιμο των μετόπισθεν από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, όπου βρίσκεται από την Κυριακή η αποστολή της ομάδας.

Οι Μαξιμίλιαν Χάας και Μπρούνο Τσιρίλο παραμένουν ψηλά στη λίστα των Περιστεριωτών, αλλά πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα “παίξουν” κι άλλα ονόματα. Στο Περιστέρι ελπίζουν ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν άμεσα έναν -τουλάχιστον- κεντρικό αμυντικό και θα καλύψουν την “τρύπα” στη συγκεκριμένη θέση.